637 set nautiko
|

Επιλέγοντας βαπτιστικά ρούχα!

Ετοιμάζεστε να γίνετε νονά ή νονός και δυσκολεύεστε να επιλέξετε ρουχαλάκια για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του αγαπημένους σας μωρού; Θα σας βοηθήσου να κάνετε την καλύτερη επιλογή!

Σίγουρα τα όρια της μόδας στη βάπτιση είναι αρκετά περιορισμένα, γιατί αφορούν παιδιά πολύ μικρής ηλικίας, που έχουν δύο πολύ σημαντικές ιδιαιτερότητες: ευαίσθητη επιδερμίδα και δυσκολία στο περπάτημα.

Έχοντας αυτά τα δύο πράγματα στο μυαλό σας θα πρέπει να κάνετε τις επιλογές σας με γνώμονα την ποιότητα του υφάσματος και τη λειτουργικότητα του πατρόν. Τα λινά, αλλά και τα βαμβακερά υφάσματα είναι οι πιο καλές επιλογές για βαπτίσεις του καλοκαιριού.

Όσο υπέροχο και να φαίνεται ένα σκληρό φουρό για τη μικρή σας πριγκίπισσα, να ξέρετε, ότι θα τη δυσκολέψει στην κίνηση. Επιπλέον, οι κολλαρισμένοι ταφτάδες δεν είναι ό,τι καλύτερο για ένα τρυφερό κορμάκι και ειδικά μετά την ταλαιπωρία της κολυμπήθρας. Το ίδιο ισχύει και για τα αγοράκια. Αποφύγετε πολύπλοκα σετ με σκληρές γραβατούλες και προτιμήστε φουλαράκια.

Ένα ακόμη κριτήριο επιλογής είναι κατά πόσο θέλετε τα ρούχα να καλύψουν και μελλοντικές ανάγκες του παιδιού μετά τη βάπτιση. Αν έχετε συμφωνήσει κάτι τέτοιο με τους γονείς του, καλό είναι να αποφύγετε ρούχα και αξεσουάρ με υπερβολικό ύφος.

Ένα ακόμη κριτήριο είναι το χρώμα. Πολλοί στέκονται στις κλασικές επιλογές (ροζ και γαλάζιο), άλλοι προτιμούν το λευκό και κάποιοι γονείς χαίρονται με έντονες αποχρώσεις. Επειδή η ελληνική κουλτούρα στα χρώματα των βαπτιστικών δεν είναι ακόμα πολύ δεκτική, καλό είναι να συζητήσετε με τους γονείς του παιδιού, πριν αγοράσετε εκείνο το καταπράσινο φορεματάκι για τη μικρή σας βαφτιστήρα.

Αν δυσκολεύεστε να καταλήξετε μόνοι σας, μπορείτε να πάτε παρέα με τη μητέρα για ψώνια, αφού πρώτα την ενημερώσετε για το χρηματικό πλαίσιο στο οποίο θέλετε να κινηθείτε.

Πηγή: yeskid

Similar Posts