fbe5093c383685a2c635f66e6581a2d1 L
|

Πότε να γράψω το παιδί μου σε κάποιες δραστηριότητες;

Τα μαθήματα για τα βρέφη είναι ένα σχετικά νέο φαινόμενο. Είναι πολύ διασκεδαστικά για τις μητέρες και για τα βρέφη, αλλά δεν είναι απαραίτητα για το μωρό σας. Εγγραφείτε σε αυτά για να μάθετε νέες ιδέες για το πώς να αλληλεπιδράτε με το μωρό σας ή σαν μια κοινωνική ευκαιρία, αλλά αν επιλέξετε να μην παρακολουθήσετε αυτά τα μαθήματα, αυτό δεν σημαίνει ότι είσαστε κακός γονιός.

Δεν νομίζω ότι τα μωρά χρειάζονται μαθήματα. Αν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με άλλους γονείς, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Το μωρό σας πιθανό να μην επωφεληθεί από αυτές τις δραστηριότητες.

Αν θέλετε να κάνετε μια δραστηριότητα με το μωρό σας και μπορείτε να βρείτε κάποια διασκεδαστική, αυτό μπορεί να είναι θαυμάσιο. Τα μαθήματα για τη μητέρα και το μωρό μπορεί να είναι ευχάριστα και για τους δύο, είτε πρόκειται για γιόγκα μαμάς μωρού, γυμναστήριο για το μωρό, μουσική ή παιχνίδια. Τέτοια προγράμματα μπορεί να σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα το μωρό σας. Ωστόσο, αν αυτά τα μαθήματα σας ταλαιπωρούν ή δεν εντάσσονται εύκολα στο πρόγραμμά σας, ή αν γίνονται αιτία άγχους, τότε καλύτερα να μην συμμετέχετε σε αυτά. Μια χαρούμενη, χωρίς άγχος μητέρα κάνει ένα χαρούμενο, χωρίς άγχος μωρό.

Similar Posts