man woman beach
|

Υδρολυμένο κολλαγόνο μία ασπίδα για τον ήλιο

Μια πηγή ενέργειας και ένας απαραίτητος σύμμαχος για την υγεία και την ομορφιά μας.

Γνωρίζουμε καλά τους μεγαλύτερους εχθρούς της υγείας του δέρματος μας , το χρόνο, την ηλιακή ακτινοβολία την κακή διατροφή και το κάπνισμα. Ιδιαιτέρως τώρα το καλοκαίρι οι υπεριώδεις ακτίνες, κατά τ άλλα ευεργετικές και απαραίτητες για πολλές μεταβολικές διαδικασίες, απειλούν τον οργανισμό μας με συνεχείς οξειδώσεις. Δρουν εναντία σε βασικές κυτταρικές δομές όπως είναι οι πρωτεΐνες , τα νουκλεϊκά οξέα και τα φωσφολιπίδια . Συντελούν δηλαδή σε μια πρόωρη και επικίνδυνη γήρανση των κύτταρων.

Πως μπορούμε να θωρακίσουμε λοιπόν την υγεία μας ενώ ταυτόχρονα θα χαιρόμαστε το μαυρισμένο δέρμα μας, λαμπερό και λείο?

Προστατεύοντας και στηρίζοντας τις πρωτεΐνες του δέρματος.

Η πιο σημαντική είναι το κολλαγόνο, που καταστρέφεται άμεσα από την ηλιακή ακτινοβολία. Πολύ απλά εμείς όσο περισσότερο εμπλουτίζουμε τον οργανισμό μας με κολλαγόνο, τόσο καλυτέρα τον προστατεύουμε από τον ήλιο. Συγκεκριμένα , το υδρολυμένο κολλαγόνο, λογά της ιδιαίτερης του σύνθεσης που του επιτρέπει να απορροφάται και να χρησιμοποιείται άμεσα από τον οργανισμό μας, είναι η μεγαλύτερη ασπίδα που μπορούμε πλέον να χρησιμοποιήσουμε. Κι αυτό γιατί χαρίζει την απαραίτητη και συνεχή ελαστικότητα και άνεση στο δέρμα μας που με την έκθεση στον ήλιο ολοένα και περισσότερο χάνονται. Ταυτόχρονα οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες ορισμένων βιταμινών είναι αναντικατάστατες. Ο ρόλος τους είναι να πολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, κύρια αίτια πολλών των κύτταρων μας.

Η συμβουλή του καλοκαιριού φέτος για πλήρη προστασία και υπέροχο μαύρισμα είναι συνδυασμός υδρευμένου ποσίμου κολλαγόνου εγκεκριμένης ποιότητας και προσέλευσης, αντιοξειδωτικών βιταμινών και βεβαία ενός αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας. Έχουμε τον ωραιότερο ήλιο στον κόσμο, ας τον χαρούμε με ασφαλεια!

Πηγή: Ραλλού Βεσλεμέ (Φαρμακοποιός)

Similar Posts